Cookie preferences
SettingsI agree
Waste has a future
010 820 99 20

Published on: 02-04-2020

Deze week heeft het kabinet het maatregelenpakket om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen verlengd. De A&M Recycling Groep heeft gepaste maatregelen genomen, waarbij we rekening houden met de duidelijke richtlijnen van het RIVM. Mede doordat ons werk onder de cruciale beroepsgroepen valt, blijft onze dienstverlening doorgaan. Ook blijven we telefonisch bereikbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen deze periode?

We leven mee met iedereen die geraakt wordt door de gevolgen van het coronavirus. We willen net als altijd, graag dat stapje extra blijven maken voor u in deze periode om bij te dragen waar het kan.

In de afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld voor verschillende opdrachtgevers meegeschreven aan tenders, waarbij ons kennis- en adviescentrum In2Waste Solutions de paragraaf circulariteit, duurzaamheid en SROI heeft geschreven. Hierin kunnen wij u ontzorgen. 

Heeft u goederen die vernietigd moeten worden? A&M Recycling garandeert een van A tot Z geregisseerd proces en vertrouwelijke behandeling van de door u als opdrachtgever te vernietigen goederen, van inzameling tot en met verwerking.

Meer informatie

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het coronavirus die gevolgen hebben voor onze dienstverlening, dan zullen wij u hierover tijdig informeren. Heeft u vragen? Neem contact op met In2Waste. Bel met 010-820 99 20 of stuur een mail naar info@in2waste.eu

Back to the overview

Stay informed through our newsletter