Cookie preferences
SettingsI agree
Waste has a future
010 820 99 20

Published on: 08-07-2021

De A&M Groep is in juni gestart met de aanleg van zonnepanelen op het dak van de vestiging aan de Montrealweg in Rotterdam. De 718 panelen wekken genoeg energie op voor de stroomvoorziening van alle vier de locaties van de A&M Groep.

Met de aanleg van de zonnepanelen werkt de A&M Groep aan haar ambitie om CO2-neutraal te opereren. In 2019 werden hiervoor de eerste plannen gemaakt. Door de coronapandemie heeft de aanleg even vertraging opgelopen, maar nu het plaatsen van de panelen is begonnen, verwacht de A&M Groep snel te kunnen profiteren van de eigen opwekking van duurzame stroom.

Bedrijfsvoering op eigen groene stroom

Met de stroom van de zonnepanelen worden de kantoren en loodsen van alle vier de locaties van de A&M Groep verlicht. Ook alle kantoor- en werkapparatuur gaan op duurzame stroom draaien. En worden de elektrische heftrucks met duurzame energie geladen. In totaal hebben de 718 zonnepanelen een capaciteit van 272.840 Wattpiek. Dat staat gelijk aan het jaargebruik van bijna honderd huishoudens.

Bekijk onze ambities op het gebied van CO2-reductie in ons Circulair Jaarverslag: www.amrecycling.nl/circulair-jaarverslag

Back to the overview

Stay informed through our newsletter