Cookie preferences
SettingsI agree
Waste has a future
010 820 99 20

Published on: 20-10-2022

De nieuwe editie van het magazine Friends in Business (FIB) is uit. In het kakelverse zakenblad staat een groot artikel over de duurzame koers van de A&M Groep. Waar de A&M Groep vroeger al goed was in sorteren, is het dat nu ook in voorsorteren.

Met andere woorden, de A&M Groep speelt goed in op nieuwe wet- en regelgeving over duurzaamheid en helpt relaties zich klaar te maken voor de toekomst. “Wij zijn nu al bezig met 2025. Intern, maar ook voor relaties”, licht financieel directeur Rob van Vijfeijken toe in het magazine.

Het beste jongetje is niet altijd het populairste

De A&M Groep is jaren geleden al begonnen met de transitie naar een circulaire economie. Daardoor is het nu een van de koplopers. Maar het beste jongetje is niet altijd het meest populaire, ondervinden de directeuren. “Soms confronteren we relaties ermee dat hun businessmodel eindig is. Dat vinden ze niet leuk om te horen, maar het zet hen wel aan het denken”, aldus directeur Nico van der Have. 

Lees het complete artikel in Friends in Business

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier. Bekijk ook het complete magazine van Friends in Business, met de populaire vlogger Gio op de cover.

Back to the overview

Stay informed through our newsletter