Cookie preferences
SettingsI agree
Waste has a future
010 820 99 20

Published on: 04-11-2020

In de nieuwste editie van het zakenmagazine Friends in Business wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van de A&M Recycling Groep. In het artikel vertellen onder andere eigenaren Leo Overweel en Nico van der Have over hoe het bedrijf van schrootboer is uitgegroeid tot visionair op het gebied van circulariteit. “Vroeger werden we gezien als vervuilers. Nu kijken ze naar ons voor een oplossing voor de grondstoffenproblematiek.”  Het artikel beschrijft de enorme transitie die A&M Recycling doormaakt, vooruitlopend op de maatschappelijke en ecologische ontwikkelingen in de wereld. Omdat snel werd ingezien dat doorgaan op de oude voet, ‘bakken vol trappen’ zoals ze dat noemden, een uiteindelijk doodlopende weg zou zijn, besloten ze zich te richten op de nieuwe wereld, de nieuwe economie.

Enorme kansen met In2Waste

Zodoende werd het kennis- en adviescentrum In2Waste opgericht. In2Waste adviseert opdrachtgevers over circulariteit, geeft inzicht in grondstoffenstromen en helpt organisaties mee hun duurzame en sociale ambities te realiseren. “Er liggen enorme kansen voor ons de komende jaren”, zegt Nico van der Have in het artikel in Friends in Business. 

Over Friends in Business

Friends in Business is al sinds 1987 het zakelijke magazine van Rotterdam en omstreken. Inmiddels is het een multimediaal platform geworden met live-uitzendingen, een website en dus ook nog steeds het periodieke magazine. In de tweede en nieuwste editie van dit jaar staat naast een uitgebreid artikel over A&M Recycling ook een persoonlijk interview met oud-voetballer en tv-persoonlijkheid René van der Gijp. Van der Gijp siert ook de cover van het blad. 

Meer lezen

Lees hier het volledige artikel en bekijk ook de website van Friends in Business.

Back to the overview

Stay informed through our newsletter